Ikke pakk bort skiene!

Metervis med snø sikrer at flere skisentre holder åpent til ut i mai, og nå er det i tillegg gode rabatter.

Publisert
Sist oppdatert

Det er ingen grunn til å stue bort skikofferten og sette skiene i boden. Flere skisentre har fortsatt mer enn to meter snø, og det er mulig å stå på ski til langt ut i mai. Det betyr i praksis at vinterskisesongen og sommerskisesongen overlapper hverandre.

Eksperthjelp i skibakken - vi har tatt kurs

Nesten fem meter

Røldal planlegger å holde åpent lengst av alle vinterskisentrene i Norge, helt til 12. mai. Ut april holder sentert åpent hver dag fra tirsdag til søndag mellom 10 og 16. Etter 1. mai er senteret åpent fredag-søndag mellom 10 og 16. Det er også mulig å komme som gruppe på mer enn 25 betalende gjester, og få åpnet senteret på dager da det ellers ville holdt lukket.

- I praksis vil vi holde åpent nesten hver dag fremover på grunn av diverse treningsgrupper, forteller ansatte ved senteret til DinSide.

Det er ikke mer enn to dager siden senteret fikk nysnø på syv centimeter, og med snødybder på nesten fem meter, er det ingen grunn til å tro at stengningsdatoen vil bli fremskyndet.

Slik er det ikke i Nord-Norge nå.

- Det er helt i grenseland med snø i Narvik, så vi er avhengige av at temperaturen holder seg noenlunde fremover for at vi skal holde åpent til 11. mai, sier daglig leder i Narvikfjellet AS, Ronny Kjelland.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer