Ikke råd til sommerferie?

Joda. Du trenger nemlig ikke reise langt for å nyte livet og samle krefter.

Foto: Colourbox
Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne sommeren er det mange som må legge ferien på hold og heller konsentrere seg om å tjene inn penger til husholdet. Kanskje har du mistet jobben eller er nyutdannet, og ferie blir noe alle andre får.

Eller har du kanskje ferie, men ikke råd til å reise bort? Da er det greit å vite at feriefølelsen ikke er så langt unna som du skulle tro. Det er en vanlig misforståelse at en må reise langt bort, og bli borte lenge, for at det skal kunne kalles ferie. Her er fire råd for hvordan du kan få til en enkel og energiinnsprøyende ferie.

Nå sikrer du deg billig sommerferie

1. Utforsk nærmiljøet

Hva med en dagstur på sykkel eller til beins, i en av turløypene i nærområdet? Dra med deg en variert nistepakke, eller kanskje en engangsgrill og noe godt til middag, og bruk hele dagen på frisk skogluft og rolige omgivelser. Så skal du se at feriefølelsen kommer sigende i løpet av dagen.

Er du riktig friluftsmenneske av deg, er det også mulig å dra med seg teltet, eller leie en liten hytte av den lokale speidergruppa eller kommunen. Dra lørdag morgen og returner søndag kveld: det blir jo ferie det også!

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer