- Ikke så farlig om piloten er full

Det var tilbakemeldingen flypassasjerene fikk da de reagerte på en snøvlete pilotstemme.

Illustrasjonsfoto. Foto: Colourbox
Illustrasjonsfoto. Foto: Colourbox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Denne ganske overraskende uttalelsen kom fra en representant for det russiske flyselskapet Aeroflot. Det var etter at 100 passasjerer ombord et Aeroflotfly gjorde opprør da de hørte at piloten snøvlet og gjentok seg selv over høyttalerne.

Flyet skulle ta av fra Moskva i retning New York 28. desember, men passasjerene krevde at en ny pilot tok over for den berusede mannen som satt i cockpit, skriver Telegraph.co.uks russiske korrespondent.

Kaptein Alexander Cheplevsky skal ha feiret sin bursdag dagen før, ifølge en russisk avis. Da han skulle annonsere flighten, snakket han snøvlete, og gjentok samme frase tre ganger. Det fortalte en russisk passasjer til avisen.

Passasjerene luftet sine bekymringer til flybesetningen, men ble bedt om å "ikke lage problemer" eller gå av flyet.

Panikken bredte seg i kabinen, og mange av passasjerene nektet å sette seg på plass. Dermed kom noen representanter for Aeroflot ombord for å berolige passasjerene.

- Det er ikke så farlig om piloten er full, sa en av representantene ifølge en journalist fra Moscow Times, som var ombord.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer