Ikke skift på stranda

Da kan du nemlig bli arrestert.

Publisert
Sist oppdatert

I Dubai har myndighetene satt i gang en storoffensiv mot vestlige turister som viser for mye nakenhet på stranda. De har blant annet satt ut sivile politimenn som overvåker strendene, skriver nettavisen til New Zealand Herald.

Hittil har nesten 80 turister blitt arrester på den muslimske halvøya.

Toppløse damer og skifting av klær er nå ulovlig, og turistene blir advart mot dette ved hjelp av plakater og skilt som blir installert rundt omring i byen.

Utløserne av storoffensiven er et britisk par som tidligere denne måneden ble tatt i å ha sex på en av Dubais strender, skriver nettavisen.

Les om Europas villeste strandfester.

Og her er verdens mest sexy strender.

I tillegg til de sivile politimennene har myndighetene også satt opp vakttårn ved strendene, og strendene vil lyses opp om natten for å avsløre eventuell "uanstendig oppførsel".

Den tradisjonelle muslimske byen har i følge en lokal politiker fått flere klager om at det er for mye nakenhet på stranda. Men de har også fått klager fra kvinnelige strandgåere om at menn stirrer for mye på dem.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer