Ikke skift på stranda

Da kan du nemlig bli arrestert.

Publisert
Sist oppdatert

I Dubai har myndighetene satt i gang en storoffensiv mot vestlige turister som viser for mye nakenhet på stranda. De har blant annet satt ut sivile politimenn som overvåker strendene, skriver nettavisen til New Zealand Herald.

Hittil har nesten 80 turister blitt arrester på den muslimske halvøya.

Toppløse damer og skifting av klær er nå ulovlig, og turistene blir advart mot dette ved hjelp av plakater og skilt som blir installert rundt omring i byen.

Utløserne av storoffensiven er et britisk par som tidligere denne måneden ble tatt i å ha sex på en av Dubais strender, skriver nettavisen.

Les om Europas villeste strandfester.

Og her er verdens mest sexy strender.

I tillegg til de sivile politimennene har myndighetene også satt opp vakttårn ved strendene, og strendene vil lyses opp om natten for å avsløre eventuell "uanstendig oppførsel".

Ikke skift på stranda


Den tradisjonelle muslimske byen har i følge en lokal politiker fått flere klager om at det er for mye nakenhet på stranda. Men de har også fått klager fra kvinnelige strandgåere om at menn stirrer for mye på dem.

Derfor sier politisjef Major General Khamis Mattar Al-Mazeina til nzherald.co.nz at kampanjen også vil rettes mot de som oppfører seg respektløst ovenfor andre på stranda.

I motsetning til de andre konservative statene rundt den Persiske Golf, er Dubai et fristed for vestlige kvinner som ønsker å gå i små bikinier på stranda og i korte shortser på gata. Alkohol er også lett tilgjengelig i denne svært så liberale byen.

Den enorme vestlige turismen har nå altså bidratt til å snu liberaliseringen av den nyskapende asiatiske byen.

Les også: Norske strender i verdensklasse. (og her kan du nesten være så naken som du vil!)

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer