Fly fra Oslo Lufthavn Gardermoen?

- Ikke ta bilen til flyplassen! Parkeringen er snart full

Oslo Lufthavn oppfordrer reisende til å velge kollektivtransport de neste par ukene.

PARKERE PÅ GARDERMOEN? Da bør du ha forhåndsbestilt. Det er mange flere som har tatt bilen til Gardermoen hittil i sommer, sammenliknet med tidligere år, og de kan ikke garantere at du får parkert dersom du ikke har bestilt på forhånd. Foto: Gorm Kallestad/NTB Scanpix
PARKERE PÅ GARDERMOEN? Da bør du ha forhåndsbestilt. Det er mange flere som har tatt bilen til Gardermoen hittil i sommer, sammenliknet med tidligere år, og de kan ikke garantere at du får parkert dersom du ikke har bestilt på forhånd. Foto: Gorm Kallestad/NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Oslo Lufthavn oppfordrer alle reisende til å velge kollektivtransport i stedet for egen bil til Gardermoen de neste ukene.

Grunnen?

Parkeringen begynner å bli full, og de kan ikke garantere at du får parkert bilen din!

- Reis kollektivt!

Oslo Lufthavn har nettopp gått ut med en oppfordring til reisende om at de bør velge kollektivtransport til flyplassen de neste ukene, grunnet begrenset parkeringskapasitet.

- Vi oppfordrer de reisende til å bruke kollektivtransport til og fra Oslo lufthavn i de to sommerukene vi har foran oss, da vi ikke lenger kan garantere tilgjengelige parkeringsplasser, sier kommunikasjonsrådgiver Lasse A. Vangstein.

Avinor Oslo lufthavn disponerer 18500 parkeringsplasser på Gardermoen, og denne sommeren har pågangen vært ekstra stor. Det nærmer seg nå fullt på alle parkeringsplasser.

- Vi ser at antallet parkeringsplasser på bruket er nær å nå metningspunktet. Sammenlignet med i fjor har vi 2.500 flere parkerte biler på Oslo lufthavn på nåværende tidspunkt. Dette tror vi kommer av arbeidene på jernbanen, samt at det er flere som reiser denne sommeren enn i 2016, sier Vangstein til Dinside.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer