Ingen streik på Gardermoen - ennå

Flytrafikken på Gardermoen blir ikke rammet ennå, men til helgen kan det bli streik også der.

Publisert
Sist oppdatert

Situasjonen er like fastlåst mellom Avinor og de LO-organiserte flyplassansatte. Men skal du fly fra Gardermoen i løpet av de nærmeste dagene, kan du være ganske sikker på at flyet vil lette.

Bare streik for info og sentralbord

Flyselskapene har fått beskjed om at dersom det skjer en opptrapping på tirsdag 20. mai, er det sentralbordet og informasjonsavdelingen ved Gardermoen som tas ut. Flytrafikken blir ikke direkte berørt. Dette skriver også Avinor på sine nettsider.

Foreløpig kan reisende fra Gardermoen slappe av, men en rekke andre flyplasser er stengt pga. streiken. Foto: Colourbox
Foreløpig kan reisende fra Gardermoen slappe av, men en rekke andre flyplasser er stengt pga. streiken. Foto: Colourbox Vis mer


Dermed vil det gå ytterligere fire dager før streiken igjen trappes opp.

Skulle situasjonen være like fastlåst på fredag, kan det være streiken trappes opp, og Gardermoen blir stengt.

I dag er Bergen lufthavn Flesland, Harstad/Narvik lufthavn Evenes, Molde lufthavn Årø, Mo i Rana lufthavn Røssvold, Mosjøen lufthavn Kjærstad og Kristiansund lufthavn stengt pga. streiken.

Ikke trygt for streik andre steder

Dersom streiken ikke avblåses i morgen, vil ytterligere seks flyplasser tas ut i streik. De er Stavanger lufthavn, Sola, Alta lufthavn, Leknes lufthavn. Sandnessjøen lufthavn, Stokka, Sogndal lufthavn, Haukåsen og Svolvær lufthavn, Helle.


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer