Innfører innreisekarantene for flere land

Helse- og omsorgsdepartementet innfører krav om innreisekarantene fra Kypros, Nederland og Polen, og region Hovedstaden i Danmark (inkludert København).

INNREISEKARANTENE: Helse- og omsorgsdepartementeinnfører krav om innreisekarantene fra en rekke områder. Foto: Erik Johansen / NTB
INNREISEKARANTENE: Helse- og omsorgsdepartementeinnfører krav om innreisekarantene fra en rekke områder. Foto: Erik Johansen / NTB Vis mer
Publisert

Samtidig bortfaller kravet om innreisekarantene ved innreise fra Grønland, Sveits, regionene Satakunta SVD og Vasa SVD i Finland, Västerbotten i Sverige og Sørlige egeiske øyer i Hellas.

De nye innreisereglene trer i kraft fra midnatt, natt til mandag 25. oktober. Bakgrunnen for vurderingen er en oppdatert faglig vurdering fra Folkehelseinstituttet (FHI) av smittenivået.

Innreisekarantene gjelder kun for reisende fra røde, mørkerøde, lilla og grå land som ikke har et gyldig koronasertifikat.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer