Innfører prisgaranti på hotell

Lover best pris.

HOTELL MED PRISGARANTI: Citybox innfører prisgaranti på sine hoteller i Oslo og Bergen - og de lover altså å matche prisen dersom du finner lavere pris på sammenliknbart hotell i sentrum av byene. Men det er ikke noe andre, større kjeder tenker å innføre. Foto: Citybox
HOTELL MED PRISGARANTI: Citybox innfører prisgaranti på sine hoteller i Oslo og Bergen - og de lover altså å matche prisen dersom du finner lavere pris på sammenliknbart hotell i sentrum av byene. Men det er ikke noe andre, større kjeder tenker å innføre. Foto: Citybox Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er mye som blir annerledes om du tenker å booke deg inn på hotell i sommer. Ikke bare har de skjerpet rengjøringsrutinene, men mange har fjernet minibaren og kaffekoppene - og frokostbuffeten kan du foreløpig bare glemme.

Reiselivsnæringen er bekymret for tapte inntekter og oppfordrer i likhet med norske myndigheter til å feriere i eget land - og benytte seg av de tilbudene som finnes.

Hotellkjedene forsøker nå å tiltrekke seg kunder med ulike kampanjer og tilbud, og det er muligheter for å få «luksushotell» til en lengt lavere pris enn normalt.

Nå kaster hotellkjeden Citybox seg på og innfører prisgaranti på sine hoteller i Oslo og Bergen.

Undersøkelser viser at nordmenn kutter feriebudsjettet dramatisk - og at det ikke har vært så lavt siden 2013.

47 prosent sier at de sannsynligvis skal tilbringe årets ferie på privat hytte i Norge og 41 prosent forteller at de skal være hjemme. 36 prosent har planer om ferie på hotell, campingplass, hyttegrend eller et sted med privat utleie i Norge.

Dette er prisgarantien

Citybox' prisgaranti innebærer at de lover å matche prisen dersom du finner et hotell av tilsvarende standard innenfor definerte grenser, til en lavere pris.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer