Innstilt chartertur: Dette har du krav på

Alle pakkereiser er innstilt til 20. august. Dette har du krav på.

AVLYST: Charterselskapene Ving, TUI og Apollo innstiller alle pakkereiser til og med 20. august. Du har krav på full refusjon. Foto: Shutterstock/NTB scanpix
AVLYST: Charterselskapene Ving, TUI og Apollo innstiller alle pakkereiser til og med 20. august. Du har krav på full refusjon. Foto: Shutterstock/NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Charterselskapene Ving, TUI og Apollo innstiller alle reiser til og med 20. august.

Nora Aspengren, kommunikasjonssjef i TUI, sier til Dinside at de tok beslutningen om dette på fredag, da Utenriksdepartementet kom med sine nye reiseråd.

UD sa fredag at de forlenger det offisielle reiserådet for reiser til hele verden til 20. august, men med mulighet for en åpning for reiser til nordiske land 15, juni og til noen europeiske land 20. juli.

- Vi følger reiserådet fra UD og har valgt å kansellere til og med 20. august, sier Aspengren til Dinside.

TUI jobber nå med å få informasjon ut til kundene sine.

- Vi sender ut informasjon til alle det gjelder, og så vil man behandle sakene fortløpende. Kundene vil få tilbud om full refusjon eller endring av reisen til seinere, forteller Aspengren.

- Men de har krav på. få pengene tilbake, så det skal de få, understreker hun.

Dette har du krav på

Ifølge bestemmelsene i pakkereiseloven og pakkereisedirektivet har du krav på å få pengene refundert for avbestilte reiser som følge av ekstraordinære situasjoner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer