Insekter, kakerlakker, maur og «mulig blod» på Syden-hotellet

All inclusive-ferien ble ødelagt av insekter, maur og skitne senger. Nå får de penger tilbake for den dårlige opplevelsen.

SYDEN-MARERITT: Reisefølget hevder de fant maur, insekter, kakerlakk og «mulig blod» på hotellrommet og synes det var så ille at de reiste hjem etter to dager. De vil ha refundert hele prisen på reisen, 67.000 kroner, men de får kun halve etter klagebehandling. (Hotellet på bildet er ikke det samme som hotellet i klagesaken). Foto: Shutterstock/NTB scanpix
SYDEN-MARERITT: Reisefølget hevder de fant maur, insekter, kakerlakk og «mulig blod» på hotellrommet og synes det var så ille at de reiste hjem etter to dager. De vil ha refundert hele prisen på reisen, 67.000 kroner, men de får kun halve etter klagebehandling. (Hotellet på bildet er ikke det samme som hotellet i klagesaken). Foto: Shutterstock/NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Reisefølget fikk ferien ødelagt av det de beskriver som manglende renhold, mugglukt og insekter på rommet. De synes det var så ille at de valgte å avbryte ferien og reise hjem etter to dager.

Reisefølget har klaget saken inn for Pakkereisenemnda, som er en uavhengig nemnd som behandler klagesaker der kunden og reiseselskapet ikke blir enige.

Nå har Pakkereisenemnda bestemt at de skal få penger refundert - men kun halve beløpet av det reisen kostet. De mener saken kunne blitt løst om reiseselskapet hadde fått litt mer tid til å finne en løsning.

- Insekter, kakerlakker, hår i sengene og «mulig blod»

Alle klagesaker som behandles av Pakkereisenemnda, ligger åpent på nettsidene til Norsk Reiselivsforum - så også denne klagesaken.

Saken handler om et reisefølge på fire som hadde bestilt en all inclusive-reise med TUI til Hotel Panthea, i Ayia Napa på Kypros sommeren 2019.

De betalte 67.000 kroner for reisen.

Men vel fremme på hotellet oppdaget de raskt at ikke alt var helt som forventet. I klagesaken påstår reisefølget at rommene bar preg av dårlig vedlikehold, det var skittent med spor av mugg, maur og andre insekter.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer