Interrail - nå også på nett!

NSB har bestemt seg for å satse stort på nett. Etter suksessen med Signaturtoget på web rettes søkelyset nå mot interrail. Vi har testet nyskapningen.

Pakketips: Tre par sokker og fem underbukser holder lenge på en interrailtur!
Pakketips: Tre par sokker og fem underbukser holder lenge på en interrailtur! Vis mer
Publisert

Har du ikke vært på interrail har du kanskje vurdert årets sommer som en gylden mulighet. Er du i tvil om hvor vidt dette er en god idé, eller lurer du på hvordan du skal gå fram for å utstyre deg med det du trenger på reisen? NSB gir deg nå Interrailweb. Årets store fremstøt skal gi deg alt det du trenger av tips og råd – og kanskje enda litt til.

Markedssjef i NSB Henning Olsen Weseth er godt fornøyd med den nye tjenesten.

- Med interrailweb åpner vi dørene til Europa og vekker reiselyst gjennom å systematisere informasjon som allerede ligger ute på nettet om europeiske byer. Her finnes tips, reisemål og gode råd til den som skal reise, forklarer Weseth.

Årets annonsekampanje

Lanseringen av nettsidene skal også fungere som årets annonsekampanje for interrailbilletter.

- Med et produkt som er så godt kjent som interrail, er det viktigere å vekke reiselysten fremfor å informere. I tillegg er det en stor fordel dersom vi kan gi den potensielle kunden en ’merverdi’ gjennom markedskommunikasjonen, sier Weseth.

Informativ men kronglete

En av de mest vektlagte funksjonene i Interrailweb er siden som kalles Euromapper. Dette er en slags karttjeneste kombinert med informasjon om spesifikke steder. Euromapper har lenker til en rekke webkameraer rundt om i Europa slik at du kan se hva som skjer på reisemålet ditt – akkurat nå!

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer