Irene er verdens vennligste

Irene oppfattes som det vennligste folket i verden, mener Lonely Planet.

Foto: Getty Images/All Over Press
Foto: Getty Images/All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I neste års utgave av The Lonely Planet Bluelist, som forteller deg hvor du bør reise, kåres Irland som det vennligste turistlandet i verden.

"Århundrer med uroligheter, okkupasjon, sult og stor migrasjon har definitivt tæret på irene. Det har gjort at de har en deilig mørk sans for humor og en inkluderende holding overfor fremmede," skriver Lonely Planet, ifølge den britiske avisen The Independent.

Videre skrives det at nå når Irland opplever oppgangstider og fredeligere tider, er optimismen og det gode humøret enda mer fremtredende.

Kåringen ble godt mottatt av irene.

- Vi er veldig glade for denne anbefalningen fra tusenvis av Lonely Planets lesere. Folk har forventninger som blir overgått i stor grad når de kommer til Irland, sa Lawrence Bate ved Tourism Ireland til avisen.

I tillegg til å være det vennligste landet, kommer Irland også på listen over landet hvor et av verdens ti beste bryggerier i verden. Det refereres selvsagt til Guinness-bryggeriet midt i Dublin.

Les mer om det her:

Topp fem vennlige land

Irland"En forsiktig optimisme regjerer, og gjør at landet nok en gang føler at alt er mulig."

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer