Irland eller Hellas?

Det er fellesferie og dyrere å reise. Men fortsatt er det restplasser å finne for deg som har fått nok av norsk sommer.

Føler du for litt varmere badevann? Det får du garantert i hele Middelhavet akkurat nå. Foto: Karoline Brubæk
Føler du for litt varmere badevann? Det får du garantert i hele Middelhavet akkurat nå. Foto: Karoline Brubæk Vis mer
Publisert

Med hjelp av DinSide Reises restplassoversikt følger vi markedet for deg. Mens det var enorme mengder og vannvittig lave priser i mai (ukesturer til 4-500 kroner) er det nå tydelig at fellesferien er her. Men ikke kjøp mytene om at alle fly er fulle og at alle hoteller er booket. Det finnes fortsatt restreiser for deg som har mistet troen på norsk sommer.

Under tre tusenlapper

De billigste vi fant går til så forskjellige steder som fjerne Tunisia, grønne Irland (neppe stort bedre sommervær der - men desto mer å oppleve kanskje?) og heterammede Hellas. Alle pristoppene er selvsagt kun med fly. Og nå nærmer det seg også den mest hektiske ferietiden i Europa, så det kan være en sjanse å ta dersom du er avhengig av god bostandard. Men under tre tusenlapper kan du altså slippe unna med for reiser selv midt i juli.

Billige land

Det er også andre måter å slippe billig unna ferien på. Det er stor variasjon i prisnivået mellom de forskjellige landene. For eksempel er Portugal langt billigere enn nabolandet Spania. Hellas, Tyrkia og spesielt Bulgaria er svært rimelige ferieland der du bor, spiser og drikker meget billig. Det er også noe å ta hensyn til når du vurderer prisen på ferien. Italia og Frankrike derimot er dyre land å være i, selv om prisnivået på mat og drikke fortsatt vil ligge under det du er vant til i Norge.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer