Is, luft og nostalgi

Flere superspennende reiser.

Publisert
Sist oppdatert

6. Antarktis

Antarktis appellerer og også i Norge er det nå flere reisetilbydere som selger turer til ishavet i sør. Reisene er ikke spesielt billige, fra cirka 80.000 kroner og oppover.

Deltakerne på disse turene er gjerne mennesker som har reist mye, sett det meste, og som har gått lei av sol og badeliv. Select Travel, World Travellers og Hurtigruten tilbyr Antarktis-ekspedisjoner.

- Vi kaller dem de grå pantere, sier informasjonsarbeider Helene Winsents i Ofotens og Vesteraalens Dampskibsselskab.

Mer:WTNSydhavseventyr på norsk kjøl

7. Fly med Mig

- Cirka ti personer har vært med oss til Zhukovski-basen utenfor Moskva for å kjøre Mig 29. Og til våren forventer vi å få med oss noen på tur med Mig 27 som er ennå råere, forteller Børge Tvorg i Borderland til DinSide.

Borderland har spesialisert på reiser nettopp i grenseland. Selskapet tilbyr også flyturer hvor du får prøvd deg på vektløs tilstand i polstrede fly.

- Du blir fløyet opp i 10.000 meters høyde. Deretter dropper flyet ned i 6.000 meters høyde. Du kan få 10-30 dropp og prisen starter på 27.500 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer