Iskalde opplevelser

Publisert
Sist oppdatert

Noen satser på romfart, andre lokkes av de siste villmarkene. Hurtigruteselskapet OVDS har hatt kjempesuksess med sine cruise til Antarktis, og satser i høst på å utvide fra ett til to skip i den norske vintersesongen. Tre vintersesonger har MS Nordnorge seilt på Argentina, Chile og Antarktis, og nå blir også MS Nordkapp med på ishavseventyret.

Cruisene i Antarktis, Chile og Argentina varer i 19 dager, og inkluderer fire hele dager i isen. Utreise skifter mellom Chile og Argentina.

>> Mer om Cruise i Antarktis

Slik reiser du til Antarktis med Hurtigruten:Selskapet Kystopplevelser selger reisene i Norge, under navnet Voyage of Discovery. Pris per person i dobbeltlugar fra 46.400 kroner. Da er all transport (inkludert fly tur-retur Norge) og mat inkludert. Det er også mulig å forlenge reisen med opphold i Chile og Argentina.

Ekstern lenke:

 • Kystopplevelser

  Overdådige skipsdrømmer

  Hun er like lang som 41 London-busser, 23 etasjer høy og har navn etter en dronning. Queen Mary 2 ble døpt av Dronning Elizabeth 8. januar 2004, og er verdens største cruiseskip, eller linje som selskapet Cunard Line selv foretrekker å kalle det. Skipet krysser Atlanteren, besøker Middelhavet og Karibia. I sommer seiler hun også i norske fjorder.

 • Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.