Jager kaksene vekk fra stranda

Italienerne er lei, og bruker sandkaker og vannbøtter som våpen.

Publisert
Sist oppdatert

Italias vakre strender lokker folk fra hele verden, deriblant mange kakser og kjendiser.

Det har italienerne sett seg grundig lei på.

Bombet med sandkaker

Forrige fredag ble milliardæren Flavio Briatore, som er Renault Formula One-sjef og deleier i fotballklubben Queens Park Rangers, sammen med sitt følge av rike og vakre, møtt med sandkakekasting og vannbøtter da de ankom en tettpakket strand på Sardinia i sine tendere (landgangsbåter), skriver Guardian.

Strandgjestene på stranden i Capriccioli ble sterkt provosert av Briatores armada som banet seg vei gjennom alle badegjestene i vannet for å sette selskapet i land.

Dermed begynte pipingen og buingen, før mødrene fylte barnas lekebøtter med vann, og hev vannet på båtpassasjerene. Deretter fulgte våte sandkaker.

Ifølge den italienske avisen La Stampa, er denne episoden bare starten på en nasjonal "kampanje" der italienere protesterer mot at de blir priset ut av strendene av kakser og kjendiser, skyhøy solsengleie og dyr mat.

Også italienske myndigheter har sett seg lei på kjendiser og kakser. Forrige uke fikk Michael Douglas og Catherine Zeta-Jones en bot på cirka 16.000 kroner. De hadde ikke informert kystvakten om alle personene ombord yatchen sin, som de la til med i havna i Santa Margherita Ligure.

Tar kontroll over stranden

Briatore var ikke spesielt fornøyd med mottakelsen han fikk. Besøket hans var i forbindelse med åpningen av hans nye restaurant i Capriccioli, der han også eier en nattklubb med det klingende navnet Billionaire.

Ifølge La Stampa vil Briatore sikre seg mot sandkasting neste år, for da vil nattklubben hans ta over hele stranden.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer