Jakka ble ødelagt - nektes erstatning

Skyldte på den ansatte i sikkerhetskontrollen.

KREVDE ERSTATNING: En flypassasjer krevde erstatning etter at jakka hennes ble skadet i sikkerhetskontrollen. Her fra Oslo lufthavn. Foto: Odd Roar Lange
KREVDE ERSTATNING: En flypassasjer krevde erstatning etter at jakka hennes ble skadet i sikkerhetskontrollen. Her fra Oslo lufthavn. Foto: Odd Roar Lange Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

En flypassasjer krevde erstatning etter at jakka hennes fikk flekker på seg etter en tur i sikkerhetskontrollen på Flesland lufthavn i Bergen.

I en tvistesak i transportklagenemnda står det at klager la den ene jakka si i en plastkasse og den andre, en større dunjakke, i en annen plastkasse. Dette fordi hun var redd for at den store skulle falle av.

Hun skal deretter ha fått beskjed av en ansatt i sikkerhetskontrollen om å plassere begge jakkene i én kasse, noe hun gjorde. Dette førte til at dunjakka falt av og fikk flekker på seg.

Krever erstatning

I tvistesaken mener klager at det ikke var hennes feil fordi hun forsøkte å sende gjennom jakkene i hver sin plastkasse - hun mener det i stedet er den ansattes feil fordi hun ble bedt om å legge jakkene i én og samme kasse.

Etter hendelsen skal klager ha fått beskjed av en annen ansatt i sikkerhetskontrollen at hun kunne fylle ut et klageskjema og at hun ville bli kompensert.

I sin klage bemerker kvinnen at flekkene ikke kan fjernes. Jakka ble kjøpt i 2014 og klager har ikke kvittering, men ifølge henne har den en utsalgspris på snaut 600 kroner.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer