Jakten på billigbillettene

Lavpris flyselskapene frister med superbillige billetter, men hvor lett er det egentlig å få kjøpt de billige reisene?

Publisert
Sist oppdatert

- De billigste reisene til Malaga og Alicante er dessverre utsolgt, er svaret vi får hos Sterlings bookingtelefon under vår jakt på rimelige billetter med lavpris flyselskapene.

Ser du for deg en rimelig Spania-reise i sommer, kan du glemme Sterling. De reklamerer med reiser t/r for 998 norske kroner. Vi har sjekket ti valgte avganger på strekningen Oslo-Malaga og Oslo-Alicante, fra mai til november, og den rimeligste reisen vi fant, var tur-retur Oslo-Malaga i november for 2.318 kroner per person.

Slik har vi testet

Vi har sjekket hvor lett det er å få tak i de billigste billettene hos lavprisselskapene Ryanair og Sterling – som flyr ut fra Norge – samt Goodjet, som starter flygninger fra Göteborg i slutten av april. Vi har sjekket prisene på reiser på ti valgte datoer, og har tatt utgangspunkt i både ukesturer, og helgeturer der dette er mulig. Ettersom mange vil anse det som kjedelig og urealistisk å reise alene, har vi bedt om tilbud for to personer som reiser sammen. Prisene som er gjengitt i tabellene, er imidlertid for en person t/r.

Finnes billigbillettene?

De rimeligste reisene med Sterling til Spania fram til medio november, kan du bare glemme. Det er konklusjonen etter å ha sjekket mulighetene for billigreiser. Det danske selskapet flyr imidlertid også tur-retur København for samme pris, og her er det mye lettere å få tak i de billigste billettene; På åtte av de ti reisetidspunktene vi sjekket, fikk vi tilbud om reiser for 998 kroner per person.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer