Jakten på neste års drømmeferie er igang

En uke i Afrika for 995 kroner? Om du holder hotellprisen utenfor, er det ukens billigste reise. Du bør også sjekke de mange julekalenderne og sesongtilbudene som finnes på nett i disse dager.

Publisert
Sist oppdatert
Tunisia for under tusenlappen. Foto: Berit Fjell Kamhaug Foto: Berit Fjell Kamhaug
Tunisia for under tusenlappen. Foto: Berit Fjell Kamhaug Foto: Berit Fjell Kamhaug Vis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]


Desember er en vidunderlig tid for deg som jakter på gode reisetilbud. Ikke nok med at charterselskapene har sin billigste tid i vintersesongen, men det er også flust av julekalendere og andre sesongtilbud som dyktige reisejegere kan benytte seg av. Her er noen av ukens fremste reisekupp.

Endringer skjer raskt, så kanskje er de prisene vi har funnet allerede gammelt nytt. Følg med selv i restplassoversikten. Du kan også få varsling til mobiltelefonen din.

Røm Norge nå - fra 995 kroner

Charterreiser er på sitt billigste nå, for deg som velger vinteren som ferietid. Denne uken finner vi ukesreiser helt nede i 995 kroner, noe som er praktisk talt gratis tatt i betraktning at du kommer deg helt til Tunisia. Flere gode tilbud, også med hotell, får du om du reiser til evig populære ferieøyer som Madeira og Kanariøyene. Vil du til enda hetere farvann - til Egypt - nærmer prisen seg to tusenlapper med utreise fra Oslo.

 • Ti hete reisetilbud fra Oslo i desember
 • Flere byer i Norge

  Oslo er imidlertid ikke eneste by i Norge med direkterute til varmere farvann. Det er først og fremst Kanariøyene som gjelder for de som reiser fra andre byer enn Oslo, men prisene ligger ikke alt for langt etter hovedstaden. Norske priser er nå så lave, at det ikke er spesielt mye å hente på å legge utfarten fra Sverige.

 • Reisekupp fra hele landet - priser fra 1.795 kroner
 • Juletilbud og kalendermoro

  Det er ikke bare restplassene som gir grunn til å smile med både koffert og lommebok i desember. Flere reiseselskaper satser på julekalendere og spesialtilbud som kan sikre deg gode priser på reiser. SAS har for eksempel en julekalender med døgntilbud. Tidligere i uken har du kunnet kjøpe flyreise tur-retur Milano for like over 1.247 kroner, til Seattle for 3.339 kroner eller New York for 2.614 kroner. Så lave priser (til New York og Seattle) har vi knapt sett siden etterdønningene etter terroren i USA var på sitt verste. Her gjelder det tydeligvis å følge med. Følge med kan det lønne seg å gjøre også hos nettreisebyrået Ebookers. Fredagens tilbud var for eksempel fly og tre netter på skiferie i Andorra for 3.695 kroner. De har også hatt spapakker og julemarkeder i tilbudsposen tidligere i uken. Star Tour har også en julekalender, der du kan være med i trekningen av en reise til 10.000 kroner om du svarer riktig på åtte eller flere av 24 spørsmål.

  Det finnes sikkert flere varianter der ute på nett - let rundt, og det bør være mulig å gjøre gode gavekjøp til både deg selv og de du kjenner.

  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer