Jakten på neste års drømmeferie er igang

En uke i Afrika for 995 kroner? Om du holder hotellprisen utenfor, er det ukens billigste reise. Du bør også sjekke de mange julekalenderne og sesongtilbudene som finnes på nett i disse dager.

Publisert
Sist oppdatert

Desember er en vidunderlig tid for deg som jakter på gode reisetilbud. Ikke nok med at charterselskapene har sin billigste tid i vintersesongen, men det er også flust av julekalendere og andre sesongtilbud som dyktige reisejegere kan benytte seg av. Her er noen av ukens fremste reisekupp.

Endringer skjer raskt, så kanskje er de prisene vi har funnet allerede gammelt nytt. Følg med selv i restplassoversikten. Du kan også få varsling til mobiltelefonen din.

Røm Norge nå - fra 995 kroner

Charterreiser er på sitt billigste nå, for deg som velger vinteren som ferietid. Denne uken finner vi ukesreiser helt nede i 995 kroner, noe som er praktisk talt gratis tatt i betraktning at du kommer deg helt til Tunisia. Flere gode tilbud, også med hotell, får du om du reiser til evig populære ferieøyer som Madeira og Kanariøyene. Vil du til enda hetere farvann - til Egypt - nærmer prisen seg to tusenlapper med utreise fra Oslo.

Ti hete reisetilbud fra Oslo i desember

Flere byer i Norge

Oslo er imidlertid ikke eneste by i Norge med direkterute til varmere farvann. Det er først og fremst Kanariøyene som gjelder for de som reiser fra andre byer enn Oslo, men prisene ligger ikke alt for langt etter hovedstaden. Norske priser er nå så lave, at det ikke er spesielt mye å hente på å legge utfarten fra Sverige.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer