James Bond for en dag

Nå kan guttedrømmen bli virkelighet! I løpet av Englands-ferien kan du tilbringe en dag som spion, som stuntmann, filmregissør - eller kanskje du i stedet vil iscenesette et ran av deg selv? DinSide viser deg hvordan du kan få utløp for dine fartsfylte, adrenalinintensive eller rampete fantasier.

Publisert
Sist oppdatert

Den engelske organisasjonen Red Letter Days (en dag som er så viktig at du merker den av i kalenderen med røde bokstaver) spesialiserer seg på nettopp slike actionfylte eventyr. Du kan kjøpe til deg selv - eller bestille som gavekort til en som trenger en opplevelse som er litt utenom det vanlige.

Det engelske nettstedet lastminute.com har ofte tilbud på noen av disse opplevelsene, i samarbeid med Red Letter Days. I tillegg er det verdt å sjekke nettsidene deres for andre spennende eventyr.

Actionfylte dager er ikke bare for de voksne. Også barna kan få være stuntmenn eller hemmelige agenter for en dag.

Mitt navn er Bond, James Bond

Oppdraget ditt, om du skulle velge å ta imot det, er å lære hvordan du overvåker andre, deaktiverer bomber, rister av deg biler i høy fart, kjemper uten våpen... Det er akkurat som på film - og du er stjernen!

Det eneste som kanskje er litt skuffende er dagens kleskodeks. Her anbefales det å kle seg for været, og å ta på seg komfortable sko og klær. Ikke italienske sko og skreddersydde dresser fra Saville Row, med andre ord.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer