Japanske jentebarer utfordrer vertinneklubbene

Nykommingen "jentebarer" utfordrer de tradisjonelle vertinneklubbene i Japan. De er billigere enn vertinneklubbene ...

Publisert
Sist oppdatert

De veletablerte vertinneklubbene (hostess clubs/kyabakura) har fått en stor konkurrent i de stadig flere jentebarene, melder Japan Today.

Jentebarene er rett og slett barer hvor kundene kan konversere med kvinnelige bartendere mot et honorar. Utbredelsen av slike jentebarer har økt raskt siden 2006, og i dag finnes det rundt 60 slike barer i Tokyos Kabukicho og Shibuya-distrikter.

Betjeningen på jentebarene er ikke profesjonelle vertinner som de man finner på vertinneklubbene, men gjerne studenter med dette som bijobb. En av grunnene til at disse barene har blitt så populære, er ifølge Japan Today og Shukan Post at mannlige kunder ønsker å snakke med vanlige jenter, heller enn å ha intime konversasjoner med profesjonelle vertinner.

Prisen skal ifølge avisen også ha en innvirkning på populariteten; vertinnebarene tar skyhøye inngangspenger og gjestene må kjøpe høyt prisede drinker til seg selv og vertinnene. Jentebarene skal altså være et mye billigere alternativ.

Hva synes du om denne typen klubber? Si din mening i debattforumet under.

Kilder: Japan Today/Wikipedia

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer