- Jeg har den!

Gamle kunster kommer frem i festlig lag.

Gamle kunster hentes frem på familiefesten. Foto: Liv Ø Kornerud
Gamle kunster hentes frem på familiefesten. Foto: Liv Ø Kornerud Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det er det som er så artig med skikkelige familieforekomster. Da samles alle, fra spedbarn til oldemor, for å nyte god mat og drikke, fortelle historier og skrøner, leke og ha det gøy.

De to siste ingrediensene var i hvert fall til stede på familiesammenkomsten denne eldre herren deltok på en nydelig sommerdag. Vi vet ikke hva slags familiefest det dreier seg om - en konfirmasjon eller et bryllup, kanskje?

Vi vet heller ikke hva den sporty dribleren heter, men noen og en hver kan smile gjenkjennende til motivet. Vi har alle vært på en familiesammenkomst der selv penkledte voksne slipper seg løs.

Bildet er dessuten flott komponert, og skarpt og fint fokusert på hovedmotivet. Det er Liv Ø. Kornerud som har tatt bildet. Hun vil få et Fuji FinePix Z33 tilsendt i posten, og er dessuten med i finalen og kampen om et Fuji FinePix F200 EXR- kamera. Gratulerer!

Vi fikk inn flere gode bidrag denne uken. I bildespesialen under ser du et knippe som også fortjener å vises frem.

Du kan fortsatt være med

Sommerfotokonkurransen vår er langt fra over ennå. Vi skal fortsatt kåre én ukevinner til, som får et FinePix Z33 kompaktkamera. I tillegg vil vi plukke ut seks ekstra finalister som sammen med de seks ukevinnerne konkurrerer om tre FinePix F200 EXR i den endelige finalen 23. august.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer