- Jeg skjemmes over å ha jobbet hos Sterling

Ansatte føler seg kraftig lurt i flybløffen.

Ansatte gremmes over å ha jobbet for Sterling.  Foto: Sterling
Ansatte gremmes over å ha jobbet for Sterling. Foto: Sterling Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Til tross for at Sterling-konkursen var et faktum allerede klokken 01:15 onsdag morgen i forrige uke, fortsatte selskapet å selge billetter frem til 02:30-tiden.

- Jeg tror at det hele var kald beregning fra ledelsen og skjemmes over å ha jobbet for Sterling, uttaler en ansatt til expressen.se.

Natten mellom tirsdag og onsdag forhandlet Sterling med to parter om å selge flyselskapet. I hemmelige samtaler satt ledelsen sammen med sine jurister, men forhandlingene førte ikke frem.

Samtidig kjøpte reisende billetter på nettet, mens Sterling forfattet et brev om at selskapet var gått konkurs.

- Du er garantert pengene tilbake, dersom...

- Ved 01:15-tiden visste de at det ikke ble noe oppkjøp, men de fortsatte likevel å selge billetter til 02:30-tiden. De skulle ha stoppet salgene tidligere, sier Nicolas Fischer fra Handel og kontors flyavdeling i Danmark til avisen.

- Jeg synes det er feil. Du får penger av mennesker til tross for at du vet at du ikke kan levere varen, sier han.

Helt forkastelig

- Det er helt forkastelig at man kunne kjøpe billetter på kvelden og natten den dagen. Det beste for selskapet ville vært å legge inn en feilmelding om tekniske problemer på hjemmesiden eller lignende, sier Lennart Björling i Svergies handelsreiseforening SBTA.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer