Flysete

- Jeg tabbet meg ut

Slik unngår du de verste flysetene.

Opp med armlenet: De to armlenene til midtsetet er lett å løfte opp. Men visste du at det også er mulig å åpne det som går ut mot midtgangen? Video: Bim Zachrisson Totland Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mange har sitt favorittsete på flyet. Noen foretrekker å sitte ved vindu for å kunne styre vindusskjermen, hvile hodet mot veggen eller nyte utsikten, mens andre foretrekker å sitte ved midtgangen for å komme seg raskt opp eller for å slippe å passere de andre på vei ut til toalett.

Er du en av dem som foretrekker vindussete og er raskt ute med å velge sete når du bestiller billetten eller når innsjekk åpner, må du unngå «tabben» flypassasjeren Kali Marsch gjorde.

«Jeg tabbet meg skikkelig ut», skriver hun på Twitter med et bilde av et vindussete uten vindu.

Marsch er ikke alene om denne «tabben». På TikTok er det flere som legger ut videoer av sitt vindusløse vindussete. Deriblant kontoen @dakotaraub som måtte seg langt etter god utsikt på flyturen.

Vindusseter uten vindu

Ja, for det er ikke alle «vindusseter» som har vindu.

Reiseekspert i DinSide og Dagbladet, Odd Roar Lange, har mange, mange flyreiser bak seg, men forteller at han har til gode å velge et vindussete uten vindu.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer