Jentehelg i London

En operatør syr nå sammen Sex and the City-pakker for jenter på London-besøk.

Jimmy Choo sko og coctails er av kjennemerkene fra tv-serien Sex og singelliv.
Jimmy Choo sko og coctails er av kjennemerkene fra tv-serien Sex og singelliv. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

" ... Så, jeg begynte å tenke ... hva om hver kvinne kunne ta en helg borte med sine nærmeste venner og kun fokusere på å ha det moro, uansett hva som skal til? Ville ikke verden blitt et bedre sted?"

Disse ordene innleder beskrivelsen av en ny type pakkereiser for jenter i London. En arrangør har satt sammen Sex and the City of London-pakker med håp om at underholdningssøkende kvinner vil kaste seg på muligheten for en ferdigpakket jentehelg i den berømte tv-seriens ånd. Her er løypa arrangøren skisserer:

Fredag kveld

Ankomst på fire stjerners eller bedre hotell midt i byen. Servering av sjokolade og champagne på rommet. Utdeling av kurver med toalettsaker og sminke. Her snakker vi badeprodukter, ansiktsmasker og alt som trengs for å gjøre seg klar til en kveld på byen.

Tettpakket lørdag

En minneverdig kveld skal følges av en oppdagelsestur i lørdags-London.

Her skisseres flere muligheter for formiddag og ettermiddag: Ridetur eller picnic i Hyde park, spabehandlinger, handlerunde med personlig assistent, fotografering i Sex and the City-stil, sirkusartist for en dag, dansetimer, lunsjer og kurs i sexy forspill ...

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer