Jippi, skisesongen er i gang

Snøen laver ned i fjellet, og årets skisesong er i gang!

Publisert
Sist oppdatert

Dette har de skifrelste ventet på lenge, og nå er tiden inne.

110 cemtimeter. Så mye snø har kommet i Bjorli Skisenter. Dermed har to av heisene, og tre av bakkene åpnet. Lørdag 17. november åpner også stolheisen.

- Dette er faktisk litt senere enn vi normalt åpner. Vanligvis åpner vi i slutten av oktober eller begynnelsen av november, sier Detlef Schnepel ved Bjorli Turistkontor.

Han kan fortelle at det er kjørt opp 31 kilometer med langrennsløyper, og at det er meldt mer snø til helgen, så da kjøres flere løyper opp.

De siste dagenes snøfall og lave temperaturer har sørget for at flere av skisentrene endelig kan åpne. Både Bjorli og Kvitfjell har åpnet.

- Jeg tror denne helgen blir veldig bra, vi har åpnet både Jumboen og Familiebakken, sier Eskil Solberg ved Kvitfjell Alpinanlegg.

Mandag lavet det ned på Kvitfjell, og med temperaturer på rundt -10 grader, sørger det for fine forhold. Hvis værgudene står Kvitfjell bi, kan de åpne tip topps en gang neste uke. Følg med på Kvitfjells hjemmeside for å oppdatere deg.

Her har det falt mest snø de siste dagene:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer