Jobbreisende liker ikke Ryanair

En ny rapport viser at Ryanair ikke er særlig pop blant jobbreisende, og at folk som reiser business ikke er så glade i norske flyplasser - lenger.

Publisert
Sist oppdatert

Reiseselskapet Berg-Hansen har for tredje år på rad funnet ut hva norske jobbreisende mener om forskjellige flyplasser og flyselskap. Årets resultat er nedslående for lavprisselskapet Ryanair.

Hele 26% av de 10.000 som var med i undersøkelsen svarte at de misliker Ryanair. Nest dårligst ut var Continental, som ble mislikt av 11% av de spurte, et tall som til sammenlikning er beskjedent i forhold til Ryanair.

Ryanairs Norden-sjef, Wilhelm Hamilton, fnyser av undersøkelsen.

- Slike undersøkelser er tullete. Faktum er at alle våre fly er fulle, og det viser at vi er populære, uansett hva disse undersøkelsene skulle vise, konstanterer Hamilton.

Lufthansa og British Airways kom best ut i testen. Bare 3% av jobbreisende var misfornøyde med hvert av disse selskapene.

Gardermoen best

Når det gjelder flyplasser, er jobbreisende er mest fornøyde med Oslo Lifthavn Gardermoen. Nesten to av tre jobbreisende sier de er fornøyde med landets hovedflyplass. Det er OSLs informasjonssjef, Jo Kobro, selvfølgelig fornøyd med.

- Dete er gledelig at vi scorer så høyt, sier han.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer