Flypriser

Joda, det er mange billige flybilletter

Men hva med prisene på flybillettene i Norge fremover?

CORONAPRISER? Lavprisselskapene tilbyr lave priser for å sikre seg markedsandeler, men innenlands må du forvente et annet prisbilde. Foto: NTB Scanpix
CORONAPRISER? Lavprisselskapene tilbyr lave priser for å sikre seg markedsandeler, men innenlands må du forvente et annet prisbilde. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Flere av lavprisselskapene tilbyr nå svært gode priser på flybilletter, skriver Flysmart24.

Ryanair tilbyr blant annet tur til London fra Oslo for 326 kroner 1. juli, og fra Sandefjord kan man reise til flere destinasjoner fra rundt 200 kroner. Også Easyjet og Wizz Air tilbyr billetter til noen få hundrelapper til flere destinasjoner.

Sjefen for Finn Reise, Terje Berge, sier til nettstedet at han er sikker på at det vil komme mange gode reisetilbud fremover for å stimulere folks reiselyst og at de har hatt god vekst i bestilling av flybilletter de siste ukene.

- Forsøker å fylle opp flyene

Flyanalytiker Hans Jørgen Elnæs kommenterer overfor Dinside at lavprisflyselskapene er raskere med å sette inn mer kapasitet i markedene, også på ruter til og fra Norge.

- De vil, som forventet, forsøke å fylle opp flyene gjennom rimelige billetter. Om de lykkes med det, spesielt til destinasjoner som har innført helsekontroll ved innreise og karantenekrav, som for eksempel Storbritannia, er usikkert, sier Elnæs.

Han mener lavprisflyselskapene prøver å benytte anledningen til å komme raskere i gang med ruter og kapasitet enn nettverk-flyselskapene, som SAS, British Airways, Lufthansa og så videre, for å kapre markedsandeler.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer