Jordbærsplash!

Ukens vinnerbilde trigger apetitten, og er et ekte sommermotiv.

Publisert
Sist oppdatert

Det er tid for åpen runde nummer to, og vi har bladd oss gjennom nye bunker med barn, solnedganger og vakker natur. Noen bilder stikker seg imildertid mer frem enn andre, og ukens vinnerbilde er noe helt for seg selv i denne samlingen.

Er du ikke med blant vinnerne? Det er fortsatt fem runder og en hel sommer igjen å gjøre det på! Dette er en amatørfotokonkurranse, og du kan helt sikkert delta. Neste uke har vi temarunde der vi kikker etter Naturstemninger, så er det åpen runde uken etter det igjen.

Vinn premier for 30.000 - her finner du ut alt om hvordan du kan bli med og hva du kan vinne.

 • Se også bildene som vant første runde
 • Få med deg det VÅTE vinnerbildet fra temarunden om vann
 • Å, dette er godt!

  Vinnerbildet denne uken er en saftig, apetittvekkende godbit, både motivmessig og bildemessig. Få ting skaper så deilige sommervibber som jordbær, og når vi legger til litt melk eller fløte blir det rett og slett uimotståelig! Bildet har deilige farger, rent utsnitt og er et riktig øyeblikksblinkskudd. Det var bare ikke mulig å komme utenom Håkon Karlsens superfristende jordbærblinkskudd denne uken.

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer