Jubileumskupp hos Widerøe

I år feirer Widerøes Flyveselskap 70-års dag. I den anledning legges superbillige flybilletter til 70 kroner ut for salg den 18. juni. Du blir med på prisfesten ved å møte opp på nærmeste flyplass.

Publisert
Sist oppdatert

Selger seg billig

I sommer slår Widerøe Flyveselskap på stortromma med rekordlave priser på flybilletter i anledning selskapets 70-års jubileumsfeiring.

- Dette er en måte for oss å markere overfor våre kunder at vi fyller 70 år og er kjempestolte, og skal man feire skikkelig må man ta i litt ekstra, det syns vi våre kunder er verdt, sier informasjonsdirektør i Widerøe, Gøril Wiker.

Den reiselystne trenger ikke gjøre annet enn å stille opp på en av de 35 flyplassene der Widerøe opererer klokken 10.00 den 18. juni. Hvilke disse er får du en oversikt over her.

På hver flyplass er det lagt ut 70 tur-returbilletter i form av en verdikupong, som man senere kan veksle inn i en direktereise på Widerøes rutenett i Norge.

- Vi legger ut 2.500 billetter til 70 kroner stykket over hele landet, fra Torp og Stavanger i sør til Kirkenes i nord, og det er bare å møte opp på flyplassen og stille seg i kø. De som står først i køen får først, det er prinsippet om førstemann til mølla som gjelder, fortsetter Gøril Wiker.

Gavmildt bursdagsbarn

18. juni er altså dagen Widerøes Flyveselskap feirer sine første 70 år på vingene, og billettilbudet er en del av kalaset.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.