Jul i varmen

Kunne du tenkt å bytte ribbe og gråvær med tapas og sol? Vi har samlet det som er av ledige turer til varmere strøk. Her er årets julealternativer.

Publisert

Jul under palmene. Tanken er plutselig ikke så fjern etter at regnet har høljet ned over halve Norge de siste to månedene. Charteroperatørene gliser bredt og melder om utsolgte fly. I år regner bransjen med at 38.000 nordmenn skal velge det varme alternativet. Er det blitt trendy å bytte hvit jul mot grønn?

- Ja, vi selger stadig mer feriereiser i juleferien. I år er det bortimot fulle fly til de fleste destinasjonene, og vi har en økning på nesten 50 prosent i forhold til i fjor, forteller informasjonssjef i Star Tour, Lena Petterson.

100 reiser til Syden

Kjas, mas og en ulidelig lang julestri, gjør at selv hardbarkede tradisjonalister vurderer andre alternativer enn ribbe og pyntet hus. Mye er allerede solgt unna, men vi har klart å grave frem 100 ledige avganger i juleferien. Sjekk disse lenkene, og finn ut hva som er tilgjengelig.

19567">Gran Canaria19570">Lanzarote19568">Tenerife19571">Fuerteventura19572">Madeira19573">Israel, Kypros, Marokko og Egypt

Kanariøyene som nummer 1

Skal du følge strømmen er det Kanariøyene som gjelder. Sikker sol og ikke så alt for lang flytur, gjør lavaøyene utenfor Afrikas vestkyst til et yndet reisemål. Rundt nyttårshelgen er portugisiske Madeira, med sitt sagnomsuste fyrverkeri, svært populært. Men aller best selger pakketurene til Thailand, der økningen fra fjoråret er eksplosiv. Men hvem er det egentlig som reiser bort i juleferien?

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer