Julehandel fra 190,-

Lei av det samme gamle gavepapiret fra H&M, KappAhl og Lindex? Hvorfor ikke gjøre julehandelen i utlandet - og få litt utenlandsk julestemning med på kjøpet? Vi har sjekket hva julehandelsreisen koster til ti europeiske byer.

Publisert
Sist oppdatert

Knask brente mandler på julemarked i Tivoli i København, snus inn julestemningen i gamle Stockholm, kjøp på-kanten-julegaver på Reperbahn i Hamburg, gi julenissen din ønskeliste på Harrods i London, dra på julemarked på Liseberg i Göteborg, kjøp finsk design i Helsinki, reis til Glasgow eller Aberdeen og kjøp de klukkende julegavene i whiskyens hjemland, ta julehandelen på et av Europas største handlesenter i Newcastle eller kjøp tresko til hele familien i Amsterdam.

Gunstig kurs

Med solid kronekurs får du med mer i kofferten fra fremmede storbyer enn tidligere. Utallige prisundersøkelser de siste månedene har vist at svenske og danske varer koster langt mindre enn norske. I euro-landene Nederland og Tyskland er prisnivået generelt lavere enn i Norge, og uansett er kronen også sterk i forhold til euro. Juleshopping i Storbritannia behøver ikke by på noen stor valutafordel, men utvalget er som alltid langt rikere enn hjemme. Legger du handleturen til utlandet får du dessuten opplevelser med på kjøpet.

Se kursene i Valutakalkulatoren

Göteborg billigst

Den billigste julehandleturen får du om du velger Göteborg. Tar du en dagstur med Säfflebussen, får du reisen, inngang til julemarked i Liseberg og over åtte timer i den svenske storbyen, for den beskjedne pris av 190 kroner. Når inngangsbilletten til Liseberg alene koster 40 svenske kroner, sier det seg selv at transporten ned er eksepsjonelt billig. Og med den rimelige svenskekrona tjener du fort inn bussbilletten på billige julegaver.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer