Julekupp for reiselystne

Desember er lavsesong, og samtidig tiden for de gode reisekuppene. Selv juleuken bør gi muligheter for den som leter.

Publisert
Sist oppdatert
[Ugjyldig objekt (NAV)]

Lei av snø, frost og julemas? Vi tror neppe julekjøret er mindre i mange andre land, men det er i alle fall annerledes. Og varmere. Og snøfritt. Og det er heller ikke dyrt eller fullt for den som lar seg friste.

 • Følg med selv i restplassoversikten
 • Dessuten - har du litt flaks, kan du prøve å vinne reiser med flere av julekalenderne som diverse nettsteder og reiseselskaper har lagt ut i tiden frem til julaften. Mer ser du lenger nede i teksten.

  Fra tusen kroner

  I jakten på ferien kan du nå før jul være så heldig å vinne den gratis.
  I jakten på ferien kan du nå før jul være så heldig å vinne den gratis. Vis mer


  Du kommer deg sydover med fly fra rundt tusenlappen, nå halvannen uke før jul. Enkelte restplasser også med opphold i julehelgen.

 • Ta juleforberedelsene i Syden - fra 998 kroner.

  Mye å velge i, ikke bare fra Oslo.


 • Juleferie i Syden - utreise fra Norge og Sverige.

  Rikelig utvalg mellom 2.500 og 4.000 kroner fra flere byer i Norge samt fra Sverige. Vi har sett på utreiser fra og med 19. til og med 23. desember.

 • Se også våre tips om nyttårsferie i utlandet - fra rundt 1.000 kroner.
 • Og frykt ikke selv om turen er kun med fly, ifølge rapporter vi har sett, er det rikelig med ledige rom på Kanariøyene i vinter.

  Rutefly

  Billigselskapet Sterling har lagt ut sine sommerbilletter, og her er det førstemann til webben som får de billigste reisene. Braathens har igjen kampanje til destinasjonene ved Middelhavet. Er det snart tid for å se om feriehuset står slik det skal, kommer du deg til Nice, Alicante, Malaga og Barcelona for 1.499 kroner. Skal du til London før 31. mars, har SAS tilbud nede i 925 kroner tur/retur. Eller reis fra Amsterdam til New York for 2.179 kroner med KLM. Selskapets firedagers tilbud til New York og andre byer verden over kan bestilles til og med i dag, fredag 13. desember.

  Julekalendere

  Flere flyselskaper og reiseoperatører har julekalendere frem til julaften. De inneholder gode reisetilbud eller muligheter for å vinne reisepremier. Et tips er for den med trang desemberøkonomi, eller den som jakter på supertilbudene.

  Aktuelle steder der vi har sett julekalendere og spesialtilbud i forbindelse med adventstiden er: Star Tour, SAS, Braathens, Widerøe og Zolong. Dessuten har flere aviser og magasiner på nett egne kalendere. Mange har reisepremier som du kan være med i konkurransen om å vinne.

  Julen er minst like glitrende i Spania, selv om temperaturen er høyere.
  Julen er minst like glitrende i Spania, selv om temperaturen er høyere. Vis mer


  Verktøy for reiselyst


  Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler. Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted. Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv. Fergeguiden er for deg som skal vannveien til Danmark, Tyskland eller Storbritannia. Her kan du finne ut hvem som seiler hvor, og til hvilken pris. Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.

  Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer