Julen - en fattigmanns blues

Første søndag i advent markerer starten på julen for mange kristne. Ikke alle kommer til å få en like gledelig jul...

Publisert
Sist oppdatert

DinSide Reise vil hver uke fremover i høst og vinter presentere et bilde som vekker reiselysten.

Bildet vil være aktuelt for årstiden, vise en spesiell reiseopplevelse, gi en historie, eller simpelthen vekke gode reisevibber. Under bildet finner du en kort forklaring på hvor og når bildet ble tatt, og hvorfor vi velger å vise akkurat dette bildet denne uken.

Har du et knakende godt bilde du vil vise frem? Send det til oss på reise@dinside.no, med en kort tekst som forklarer hva vi ser, og når og hvor det er tatt. Skriv også hvorfor du anbefaler dette reisemålet. Er bildet godt nok, vil vi presentere det som ukens bilde.

Ukens bilde:

Fattigmanns blues

Dette bildet gir oss følelsen av en annerledes start på julen enn vår egen adventsfeiring. Bildet ble riktignok tatt et sted hvor ikke like mange feirer jul som her hjemme i Norge, nemlig Marokko. Landet er fortsatt det mest liberale av alle de arabiske stater, og jul blir også feiret her blant store deler av befolkningen.

Reiseredaksjonen syntes likevel det er budskapet i bildet som er viktig. Dette eldre ekteparet sitter en kald vinterkveld og prøver å skrape sammen en slant til dagens kveldsmat. De har kledd seg i sitt beste tøy og utfører sin trofaste akt.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer