Julens hardeste hjernetrim

I løpet av 2004 har du kunnet teste kunnskaper, preferanser og personlighetstrekk gjennom 32 underholdningstester. Her er de beste samlet på ett brett - er du sikker på at du har fått med deg alle?

Publisert
Sist oppdatert

Den store USA-testen

TEST DEG SELV: Hva vet du egentlig om landet som har kjælenavn på statene og som beskylder presidenten for å være fjernstyrt?

Toppløs eller tildekket?

TEST DEG SELV: Toppløs, nudist eller burkabader? Hvor er det egentlig lov å lufte puppestellet? Se hva du kan om skikk og bruk på verdens strender.

Hvor søt er du?

TEST DEG SELV: Sukkertøy, godteri, snop, søtsaker, godis. Bare av sjokolade spiser hver nordmann 6.2 kg - hvert år. Men vet du hva du spiser? Test dine kunnskaper i DinSides garantert søteste geografitest.

Hvor NORSK er du?

TEST DEG SELV: Hvordan finner du ut hvor norsk du er? Ikke ved å sjekke passet eller speilbildet, men kanskje avsløres du i vår tøysetest!

Hel-, halv- eller svingstang

TEST DEG SELV: 17. mai og Ja vi elsker og tusenvis av flagg i rødt, hvitt og blått. I resten av verden fins det imidlertid over 250 andre nasjonalflagg. Test hva du kan om flagg.

Galant og sjarmerende?

TEST DEG SELV: Du kan kjørereglene på jobben her hjemme, men vet du egentlig hva som forventes av deg når du skal på forretningsreise, restaurant eller badeferie? Ta vår test i internasjonal etikette.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer