Juleshopping for de gjerrige

Dublin, Barcelona, London, København og Stockholm. Reis, kjøp og smil hele veien til banken. Vi viser deg hvor og hvordan.

Handle billig i dyre London.

Foto: Stine Okkelmo Foto: Stine Okkelmo
Handle billig i dyre London.

Foto: Stine Okkelmo Foto: Stine Okkelmo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Reiseoperatørene lokker i disse dager med juelshoppingreiser. Gotogate.no tilbyr wekendpakker med fly og hotell til Dublin, Lisboa, Wien, Stockholm , Helsinki, København og Budapest. Prisene starter på 2.295 kroner. SAS kjører frem til 31. desember en kampanje med tilbud på flyreier til 24 europeiske storbyer. Til London koster turen 1.165, til Amsterdam koster det 1.280 og til Madrid koster det 1.865. Billettene kan kjøpes online hos SAS eller hos Restplass.no. Lavprisflyselskapene konkurrer nå om å fly deg gratis til sine europeiske destinasjoner, du betaler skatt og avgifter. Les mer om gratisbillettene.

Mange reiser

Og det er ikke få som bytter ut norske julegater til fordel for de store avenyer, taxfreehandel og store handlesentra på kontinentet i tiden frem til jul. Tall fra Handel- og servicenæringens hovedorganisasjon viser at rundt 80.000 reiser utenlands i tiden frem mot jul. Stockholm, Paris, London og København er de mest populære byene å legge julehandelen til.

Den som likevel ikke har penger til å reise utenlands skal vite at her finnes gode råd. DinSide vet hvor den billigste overnattingen finnes, og hvor du handler julegavene uten å ruinere deg.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer