Julevinnerne

Her er julekalendervinnerne og fasiten for oppgavene i julekalenderen.

Publisert
Sist oppdatert

Julekalenderkonkurransen hos DinSide Reise ble avsluttet nyttårsaften. Nesten tusen deltakere var med, men kun en av disse svarte riktig på absolutt alle de 24 spørsmålene i konkurransen. Det var imidlertid ikke et kriterium for å delta i kampen om premiene; en reise for to til Brussel med SN Brussels Airlines og fire bøker fra Orion forlag.

Hovedvinner

Førstepremien går til Walther Grønnevik fra Laksevåg. Han kan kose seg med en tur for to til Brussel med SN Brussels Airlines. Reisen må gjennomføres før 30. juni i år.

Trøstegevinster

Fire flinke og heldige deltakere vil få trøstepremier, boken Norge rundt - langs våre vakreste veier. Forfatter og fotograf er Øystein Søbye, som viser leserne hva man kan se og oppleve på 26 eventyrlige reiser gjennom Norge. Disse fire er:

Jon Erik Tosterud fra OsloSiri Granum fra RykkinÅshild Sporsheim fra DombåsAlice Steinov fra Kirkenes

Ujevnt resultat

Mange kjente seg igjen på Myvatn på Island i 19. runde. 98 prosent hadde riktig svar her. Aller vanskeligst var det tydeligvis å finne svaret på hvilken måned som gir reisekuppjegeren de billigste turene. Mange som svarte har nok tippet mai, men det er faktisk aller lavest priser å finne i august, etter skolestart vel og merke. Kun 27 prosent av svarene var riktige i denne 23. runden. Mer om når og hvordan du finner de billigste reisene kan du lese her.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer