Juryens begrunnelse

Publisert
Sist oppdatert

Juryens begrunnelse:

Intext av Placebo Effects viser et internasjonalt hotellrom med en rekke konsepter for utvikling av spesielle effekter. Integreringen av badet er nytenkende og juryen likte godt sengens plassering ved vinduet mot den vakre utsikten. Besvarelsen synliggjør en profesjonalitet både i løsninger, detaljer og visualisering, som juryen mener skiller seg vesentlig fra øvrig forslag.

Svartsøtvier tar over av Nora Olafsdatter Krogh har latt seg inspirere av ballastplanten på en kreativ, leken og nyskapende måte. Plantens ulike elementer brer seg bokstavelig talt ut i rommet, og bidraget viser et gjennomgripende og spennende kunstnerisk uttrykk.

69696969 av Acinu AS tar rammene for rommet på alvor, og har maktet å skape en komplett ny og annerledes følelse på den begrensede plassen. Det taktile bidraget henvender seg til hele sanseapparatet, og de alternative og rimelige materialene assosierer til vann, sand og organiske maritime former.

Skipskisten av Elisabeth Nossen formidler et bidrag med sterk identitet som gir et spennende utgangspunkt for konseptutvikling. Innsenderen peker på det mest opplagte ved Risørs kvaliteter, noe man lett glemmer i jakten på å finne unike ideer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer