Kahlua med kjendisene

KJENDIS: Drikk mojito med Johnny Depp, legg deg på rygg med Patrick Kluivert. Her er kjendisenes egne barer.>> Se restaurantene her

Publisert
Sist oppdatert
Cameron Diaz selger cocktails på Miami Beach.

Foto: MJ Kim/Getty Images/All Over Press Foto: MJ Kim/Getty Images/All Over Press
Cameron Diaz selger cocktails på Miami Beach.

Foto: MJ Kim/Getty Images/All Over Press Foto: MJ Kim/Getty Images/All Over Press Vis mer


Johnny Depp har gjort det. Jennifer Lopez har gjort det. Antonio Banderas og Cameron Diaz har også gjort det. Åpnet bar eller restaurant. Det er faktisk en hel rekke kjendiser som kan kalle seg restuarantører og bareiere. For det kan være ekstra penger å tjene med et navn forbundet med røde løpere, bodyguards og glamour.

- Se for eksempel på Micheal Jordan og Nike, sier Jan Blichfeldt, viseadministrende direktør i reklamebyrået Bates Red Cell til DinSide. - Da han reklamerte for Nikes sko med luftsåler, ble han kalt Air Jordan. Det ble han enda mer berømt av.

Det er dog ikke slik at en hvilken som helst B- eller C-kjendis klarer å selge vin og koteletter. Hvor godt likt en person er, hvor godt kjent han eller hun er og hvor relevant personen er for produktet, spiller nemlig inn.

- Xerox-kampanjen med Grete Waitz var ingen suksess. Derimot var kampanjen der hun selger Adidas løpesko, vellykket. Ingrid Kristiansen ville nok ikke vært en like stor suksess som Grete Waitz, mener Blichfeldt.

En rekke kjendiser verden over later til å ville ha ekstra lommepenger og involverer seg i ulike typer restauranter. Mange av dem, slik som Madonnas venninne Ingrid Casares' Miami-restaurant, trekker mange andre kjente venner. Så vil du ha en touch av Robert de Niro, Johnny Depp og Cameron Diaz, bør du sjekke ut stjernenes egne vannhull.

>> Se kjendisbarene her

Mer reiselivsstoff fra DinSide

Heartbreak hotels
FILM: Psycho hoteller
På ferie med Catherine Zeta-Jones og George Clooney
Reis i Oscar-filmenes fotspor
Fra Mordor til Narnia
Snobbete reiseråd
Kjendisspotting i Spania


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer