Kaksenes flyfavoritter

Hvilke flyselskap foretrekker verdens rikeste? Magasinet for de pengesterke har spurt sine lesere.

Publisert
Sist oppdatert

De som har penger nok til å kjøpe seg ut av trange økonomiklasseseter, har stemt på sine favoritter blant verdens flyselskap hos rikmannsmagasinet Forbes. Vil du fly med kaksenes favorittselskap, er østen riktig sted å være. Hele 29 prosent av stemmene har gått til Singapore Airlines for deres førsteklassetilbud.

Nivået bak er reservert British Airways og Virgin Atlantic med henholdsvis 16 og 15 prosent av de avgitte stemmene. Andre selskaper i avstemningen rangeres som følger:

4. plass: American Airlines (11 prosent av stemmene)5. plass: Emirates og Lufthansa (8 prosent hver)7. plass: Cathay Pacific (7 prosent av stemmene)8. plass: Thai International og Qantas (3 prosent hver)10. plass: South African Airways (kun 1 prosent av stemmene)

Servicen kan imidlertid neppe slås av selskapet som nå er blitt historie, nemlig Concorde.

Concorde - Silver ServiceConcorde ble bygget for å være annerledes, og har vært raskere, bedre, dyrere og mer glamorøs i 27 år.

Mer om fly

Både Singapore Airlines, British Airways og Virgin Atlantic går også igjen på kåringen blant leserne av Business Traveller Magazine.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer