Kaller de dette London?

Totalt misvisende hotellbeskrivelser kan ødelegge storbyferien din.

Karttjenesten til AA (britiske NAF) viser at det er 13 km fra Wembley stadium til Buckingham Palace. Foto: AA.com
Karttjenesten til AA (britiske NAF) viser at det er 13 km fra Wembley stadium til Buckingham Palace. Foto: AA.com Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det var en kollega i DinSide som tipset meg om Expedia.nos totalt misvisende hotellbeskrivelser for sine hoteller i London. Hun hadde akkurat avverget at noen venninner som skulle på storbytur bestilte et hotell som overhodet ikke lå i byen.

Det sto at hotellet lå i London, men nærmeste severdighet var Windsor Castle... Og Windsor Castle ligger ikke engang i London, men i Berkshire.

"I området", men 14 km unna

Dette måtte selvsagt undersøkes, for min kollega poengterte også at det var veldig mange rare beskrivelser av hotellers beliggenhet på Expedia.no. Se bare her:

"Park Hotel - Dette London-hotellet ligger i nærheten av både Wanstead Park og Boleyn Ground stadion. En annen severdighet som ligger i området, er Tower of London."

Øhhh - nei. Tower of London ligger i London sentrum, ved River Thames, mens dette hotellet ligger ved Valentines Park, enda lenger unna sentrum enn Wanstead Park, og hele 14 kilometer unna Tower of London. Det er like langt som det er mellom Oslo og Sandvika i Bærum.

Her er flere eksempler:

"Lindal Hotel - Dette sentralt beliggende hotellet i London ligger i nærheten av Wembley stadion. En annen severdighet som ligger i området, er Buckingham Palace."

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer