Kamp om julebillettene

Har du ennå ikke bestilt billettene hjem til jul, må du gjøre det nå. Det er snart fullt på både fly og tog. Vi har sjekket ut hvor det fremdeles er billetter igjen.

Publisert

Det er få billetter igjen på de store utfartsdagene før jul. Flyselskapene, med unntak av Widerøe, melder om nesten fulle fly i dagene før jul og de første dagene på nyåret. Må du fly hjem, bør du bestille straks. Widerøe har fremdeles plasser igjen, men anbefaler likevel at du bestiller raskt. De regner med at de travleste strekningene snart fylles opp. Det finnes heldigvis alternativer. Både med buss og båt er det godt med plasser.

Det går alltid et tog?

Den som tar toget hjem må kaste seg rundt i billettbestillingen for å rekke hjem til varm juleribbe. Togene er nå i ferd med å fylles opp. Skal du hjem til jul, må du bestille togbilletten nå! På strekningene Oslo-Trondheim og Oslo-Bergen er det nesten ikke plasser igjen 20-21 desember, og NSB opplyser om at det også på de resterende strekningene nærmer det seg bristepunktet hva ledige plasser angår. Husk å hente billettene senest syv dager etter bestilling.

Priseksempel Oslo-Trondheim kr 640, 1. klasse-billetter kr 830, barn- og honnørrabatt 50 prosent, studentrabatter 40 prosent og 60 prosent på henholdsvis hvite og grønne avganger. Pris for sitteplass, kr 25. Skal du ha soveplass kommer 115-715 i tillegg. På Signatur kommer et pristillegg på kr 25 og på Signatur Pluss kr 250.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer