Kamp om vinterferien

Hytteleie i vinterferien kan du nesten glemme om du er sent ute.

Nyt Barcelona i vinterferien - hett tips? Foto: Karoline
Nyt Barcelona i vinterferien - hett tips? Foto: Karoline Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stappfulle sydenfly, få ruteflybilletter og ikke en hytteseng å oppdrive? Ikke fortvil - vi har funnet vinterferiemulighetene for etternøleren, og markedet er ikke så svart som mange vil ha det til.

Velg utradisjonelt

Er du ordentlig sen i avtrekkeren, er det aller beste tipset å velge utradisjonelt. Velg veier som ikke resten av feriefolket tar. Altså dropper du skitrekk og kanariske strender. Ta heller for deg av mulighetene som oppstår i ferietomme storbyer.

- Vi har inntrykk av at de fleste nordmenn ønsker seg sydover når de reiser ut av landet, enten det gjelder tradisjonelle Syden-reisemål eller trendy storbyferier, sier informasjonssjef Lena Petersson i Star Tour.

Kalde reisemål uten snø, kan altså være et godt valg for deg som er sent ute med feireplanleggingen. Her følger flere reisetips for etternølere. For eksempel finner vi med Star Tour en reise og fire netter i dobbeltrom i Praha fra 17. til 21. februar for 3.195. Turen går med rutefly.

Flere flytips til utenlandske destinasjoner finner du her.

Varm ferie

Hete sydenuker frister tydeligvis. Fra Oslo er det få plasser å oppdrive om du vil til varmen i ferien. Det er enklest å få plass om du kan utvide ferien litt i endene. Alternativet er å følge med på avbestillinger og restplasser.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer