Flybilletter sommeren 2022

Kan bli sjokkpriser neste sommer

Høy etterspørsel gir dyre flybilletter for sommerflyvningene på nyåret, ifølge reisenettsted.

FORVENTER DYRE SYDEN-BILLETTER: Høy etterspørsel kan presse prisene opp på flybilletter til sydlige strøk, men det kan også hende priskrig hindrer sommeren 2022 å bli svindyr. Foto: Shutterstock/NTB
FORVENTER DYRE SYDEN-BILLETTER: Høy etterspørsel kan presse prisene opp på flybilletter til sydlige strøk, men det kan også hende priskrig hindrer sommeren 2022 å bli svindyr. Foto: Shutterstock/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

De som tenkt seg på Syden-ferie sommerferien 2022, gjør lurt i å følge godt med på hvordan billettprisene utvikler seg. Så langt tyder nemlig alt på at flyselskapene vil ta seg svært godt betalt for å fly nordmenn til sol og varme til sommeren, skriver Flysmart24.no.

– Det er grunn til å ta høyde for økning i flybillettprisene for neste sommer. Det henger sammen med at etterspørselen forventes å bli meget høy, noe som driver prisene opp, sier flyanalytiker Hans Jørgen Elnæs i WinAir til nettstedet.

Dette koster Syden-turen nå

Flysmart24 har sett på billettprisene for to reiseperioder for hvert flyselskap - den ene fra 20./21. juni og ei uke, og den andre fra 1./2. juli og ei uke. For å unngå de absolutt største pristoppene, har de altså valgt datoer som ligger litt etter tidspunktet for skoleferiestarten, samt valgt direktefly der det er mulig.

Prisene er innhentet 19. oktober, de er dynamiske, og kan fort endre seg. Husk også at barn over 12 år betaler full voksenbillett. Prisene over inkluderer én innsjekket bagasje.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer