Streik

Kan måtte vente flere dager

Fagforeningen Verdi har tatt ut bakkemannskapene i hele Lufthansa Group i streik fra natt til onsdag til torsdag morgen.

VÆR FORBEREDT: Reiseekspert i DinSide Odd Roar Lange kommer med flere tips til nordmenn som skal ut å reise nå. Video: Dagbladet TV Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det gjør at praktisk talt alle Lufthansa-flyvningene er innstilt. Dette rammer særlig de to tyske storflyplassene i Frankfurt og München.

Klart råd

Flyselskapet har et klart råd til alle som skal mellomlande på flyplassene onsdag.

- Lufthansa anbefaler å booke om billettene til en annen dag. Dersom du tar flyet til Frankfurt eller München uten et bekreftet alternativ for turen videre, er det en høy risiko for at du ikke kommer til å kunne fortsette reisen på flere timer eller til og med dager. Hvis det er tilfellet, vennligst rådfør deg med visumreglene for ankomst til Tyskland, skriver Lufthansa på nettsidene sine.

SKADEDYR: Disse tipsene bør du følge om du vil unngå å ta med deg veggedyr hjem fra ferien. Video: Embla Hjort-Larsen / Norsk Hussopp Forsikring. Vis mer

Ikke dra

Lufthansa jobber med å booke om alle de berørte passasjerene. De oppfordrer alle som har fått kansellert flyvningene sine om å ikke dra til flyplassene.

Her kan du lese mer om hva du har krav på ved kansellerte flygninger.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer