Kanariøyene fra 998,-

Fly til Lanzarote, Tenerife, Gran Canaria, Alicante og Sharm El Sheikh for under tusenlappen, eller få fly og bosted i en uke på Gran Canaria for 1.195 kroner. Her er noen av ukens beste reisekupp.

Publisert
Sist oppdatert
Få en uke på Gran Canaria for 1.195 kroner.
Få en uke på Gran Canaria for 1.195 kroner. Vis mer


Vi har samlet noen av de hyggelige tilbudene på solreiser i nærmeste framtid. Aller billigst i skrivende stund er fly til Tenerife for 747 kroner. Avreisen er da fra Göteborg.

Tilbudene i denne artikkelen er innhentet 5. desember. Vi tar forbehold om endringer i priser og tilgjengelighet. For oppdaterte charterpriser og reiser, gå til vår restplassliste. Du kan også få melding om de beste reisekuppene til din mobiltelefon – mer om dette her.

Hovedstadskupp

Det smaker slett ikke verst av charterprisene fra Oslo i disse dager. Nå kan du fly tur-retur soldestinasjoner som Alicante, Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote og Sharm El Sheikh for under tusenlappen. Aller billigst er flyreisen til Alicante; den får du for hyggelige 895 kroner.

Dersom du legger på et par hundrelapper på flyprisen, er hotell inkludert. Nå får du en uke med bosted på Gran Canaria for knappe 1.200 kroner, og en uke på Tenerife eller Lanzarote for knappe 1.300,-

 • Klikk her, og sjekk ut 15 hovedstadskupp under 1.395 kroner
 • Gode priser fra nord til sør

  Få en uke på Gran Canaria for 1.595 kroner med avreise fra Stavanger, Sandefjord eller Trondheim. Nå er det gode priser å finne også fra andre byer enn Oslo. Nordnorske solelskere kan også glede seg i disse dager; få to uker på Gran Canaria for 3.995 kroner med avreise fra Tromsø, og for 2.995 kroner med avreise fra Bodø. Men her gjelder det nok å snu seg rundt når tilbudet dukker opp, det er ikke så mange av de billigste plassene.

 • Klikk her, og se 23 gode priser fra sju byer
 • Svenskepriser

  Sammenliknet med de tidligere nevnte reisekuppene fra Norge, er det svenskene som atter er billigst: Du får flyreiser til både Tenerife, Lanzarote, Malaga og Gran Canaria for under 830 norske kroner – og endog fly og opphold i en uke på Lanzarote for 830 kroner. Men når transporten til snälla bror er iberegnet, er det nok ikke de helt store prisforskjellene.

  For rett i overkant av 1.400 norske kroner får du to uker med hotell på både Tenerife og Fuerteventura.

 • Klikk her for 20 svenske fra 747,- til 1.659 norske kroner.

 • Ut på tur?

  Vi har mange nyttige verktøy for deg som skal ut på reise:

 • Skiguiden gir deg lesernes egne karakterer, vurderinger og opplevelser fra norske skisteder. Du kan også avlegge egne stemmer og skrive artikler.
 • Restplasslisten er stedet for deg som er ute etter billige reiser. Her finner du charterselskapenes restplasser på ett sted.
 • Reiseguiden gir deg tips og råd til ting å se, godt å spise og steder å besøke – eller ikke besøke. Rådene kommer fra de som kjenner stedene best, nemlig turistene selv.
 • Fergeguiden er for deg som skal vannveien til Danmark, Tyskland eller Storbritannia. Her kan du finne ut hvem som seiler hvor, og til hvilken pris.
 • Valutakalkulatoren gjør de vanskelige regnestykkene for deg.
 • Mer om

  Vi bryr oss om ditt personvern

  dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Les mer