Kanariøyenes beste strender

Slik kan du finne de beste strendene på Kanariøyene.

Publisert
Sist oppdatert

Kanariøyene sliter med fallende besøk fra Storbritannia og Tyskland. Den åpningen kan norske turister benytte seg av i år. Færre besøkende gir forhåpentligvis bedre plass på de mange, men ikke nødvendigvis romslige, kanariske strendene.

Rene og pene og EU-godkjente

Blått flagg er belønningen som deles ut til strender med god vannkvalitet, gode fasiliteter og bra sikkerhet. Spania er det landet med aller flest blå flagg for gode strender, og av de 450 spanske strendene på listene kan 24 kanaristrender heise blått flagg i år. Disse strendene ligger på Lanzarote, Tenerife, La Palma, Gran Canaria og Fuerteventura. De fleste av disse trendene er også tilpasset handikappede.

 • Her er Kanariøyenes beste strender
 • Mer om blått flagg, og hvordan strendene får denne utmerkelsen.
 • Ekstern lenke:

 • Blå flagg i Spania
 • Tenerife best?

  Discovery's reisekanal har kåret de fremste strendene i verden etter sesong, og mener at strendene på Tenerife fortjener en plass blant de beste i vårmånedene mars, april og mai. Her deler Tenerifes Américas-strender plass med strender på Maldivene, Bora Bora og Jamaica. På kanalens nettsider står det blant annet:

  Les artikkelen gratis

  Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

  Gå til innlogging med

  Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

  Vi bryr oss om ditt personvern

  Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

  Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

  Les mer