Kanariøyenes stiligste hoteller

Rålekre interiører, herlige hager og spennende spa. Her er Kanariøyenes stiligste hoteller.

Publisert
Sist oppdatert
San Roque på Tenerife.

Foto: Hotelsanroque.com Foto: Hotelsanroque.com</
San Roque på Tenerife.

Foto: Hotelsanroque.com Foto: Hotelsanroque.comVis mer
[Ugjyldig objekt (NAV)]


Kanariøyene består av syv øyer: La Palma, La Gomera, El Hierro, Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote og La Graciosa. 15 millioner turister besøker øyene årlig. Den som tror at Kanariøyene er ensbetydende med pensjonister, Piña Coladas med papirparasoller, kjedelige betong- og bassenghoteller, bør følge med nå: Kanariøyene er også velsignet med trendy og ekstravagante hoteller og resorts. Her er noen av de sprekeste.

Tenerife

San Roque: I Garachico, langt unna masseturismen ligger det rolige og tilbaketrukne hotellet San Roque. Alle værelsene i den nøye restaurerte 1700-tallsbygningen, er forskjellig innredet og har nydelige og elegante møbler. Den vakkert beplantede patioen er utstyrt med svømmebasseng.

Prisene starter på 175 euro, p.t. cirka 1.400 kroner for ett dobbelrom. (Calle Estaban de Ponce 32, Garachico, tlf.: + 34 – 922 73 3434)

Ekstern lenke: Hotel San Roque

Restaurant Palmera Real på Hotel Botánico, Tenerife.

Foto: Hotelbotanico.com Foto: Hotelbotanico.com
Restaurant Palmera Real på Hotel Botánico, Tenerife.

Foto: Hotelbotanico.com Foto: Hotelbotanico.com Vis mer


Hotell Botánico: Fem stjerner og spa. Hotell Botánico ligger rett ved en botanisk hage, og tilbyr behandlinger for kropp og sjel som går fra en til opptil fem dager. Me siento bien - Jeg føler meg bra - er et opplegg som går over fem dager og består av blant annet aromaterapi, massasjer, hudpleie, manikyr og pedikyr. Mellom slagene kan du bade i jacuzzien, handle i forretningene, svømme i ett av flere bassenger, spille tennis eller squash eller spise på en av de to restaurantene. Og selvfølgelig tilbys det spesialdietter. Hotellet er vakkert innredet, og hagen er nydelig beplantet. Medlem av kjeden Leading hotels of the World.

Prisene starter på 168 euro, tilsvarende 1.344 kroner. (Puerto de la Cruz, tlf.: + 34 – 922 38 9505)

Ekstern lenke: Hotell Botánico

Bahía del Duque Resort Gran Meliá: Mellom Teide og havet ligger dette fem stjerners hotellanlegget. Her finnes anlegg som tilfredsstiller de fleste ønsker: squash, tennis, bassenger, spa, golf og sjøsportsfasiliteter. Hotellet huser flere gourmetrestauranter.

(Calle Alcalde Walter Paetzmann, s/n, Costa Adeje, tlf.: + 34 – 922 74 6900)

Ekstern lenke:
Bahía del Duque Resort Gran Meliá

Mare Nostrum Spa & Resort tilbyr alt innen sport og spa.

Foto: Marenostrum.com Foto: Marenostrum.com
Mare Nostrum Spa & Resort tilbyr alt innen sport og spa.

Foto: Marenostrum.com Foto: Marenostrum.com Vis mer


Mare Nosturm Resort: På Camisón-stranden vel 15 minutter fra flyplassen Reina Sofia, ligger Mare Nostrum. Hotellet er utstyrt med fem velfortjente stjerner. Resorten har foruten fire bassenger, tennis- og squashbaner, treningssenter og tretten restauraner, også en egen katamaran. Feriesenterets eget spa tilbyr gjestene behandling av alle typer plager, og vulkansk leire er bare et av remediene. I tillegg kan en komplementere skjønnhetsbehandlingene med aerobic og tai-chi.

Pakke med spa og hotellovernatting starter på 974 euro, tilsvarende 7.792 kroner. (Avenida de Las Américas, s/n, Arona, tlf.: + 34 – 922 75 7500)

Ekstern lenke: Mare Norstrum Resort

Få med deg hvor du kan bo med stil på Gran Canaria

Stilig på Lanzarote og La Gomera

Les!

Sexy karneval på kanarisk
Det ukjente kanari
Finn din Kanariøy
Toppen av Teide
BOK: Fotturer og champagne på Kanariøyene
DinSides Spania-arkiv
DinSide Reises Barcelona-arkiv


Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer