Kanariøyenes stiligste hoteller

Rålekre interiører, herlige hager og spennende spa. Her er Kanariøyenes stiligste hoteller.

Publisert
Sist oppdatert

Kanariøyene består av syv øyer: La Palma, La Gomera, El Hierro, Tenerife, Gran Canaria, Lanzarote og La Graciosa. 15 millioner turister besøker øyene årlig. Den som tror at Kanariøyene er ensbetydende med pensjonister, Piña Coladas med papirparasoller, kjedelige betong- og bassenghoteller, bør følge med nå: Kanariøyene er også velsignet med trendy og ekstravagante hoteller og resorts. Her er noen av de sprekeste.

Tenerife

San Roque: I Garachico, langt unna masseturismen ligger det rolige og tilbaketrukne hotellet San Roque. Alle værelsene i den nøye restaurerte 1700-tallsbygningen, er forskjellig innredet og har nydelige og elegante møbler. Den vakkert beplantede patioen er utstyrt med svømmebasseng.

Prisene starter på 175 euro, p.t. cirka 1.400 kroner for ett dobbelrom. (Calle Estaban de Ponce 32, Garachico, tlf.: + 34 – 922 73 3434)

Ekstern lenke: Hotel San Roque

Hotell Botánico: Fem stjerner og spa. Hotell Botánico ligger rett ved en botanisk hage, og tilbyr behandlinger for kropp og sjel som går fra en til opptil fem dager. Me siento bien - Jeg føler meg bra - er et opplegg som går over fem dager og består av blant annet aromaterapi, massasjer, hudpleie, manikyr og pedikyr. Mellom slagene kan du bade i jacuzzien, handle i forretningene, svømme i ett av flere bassenger, spille tennis eller squash eller spise på en av de to restaurantene. Og selvfølgelig tilbys det spesialdietter. Hotellet er vakkert innredet, og hagen er nydelig beplantet. Medlem av kjeden Leading hotels of the World.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer