Kanebo

Kremen fra Kanebo kommer i en generøs tube, men vi liker ikke lukten av urter.

Publisert
Sist oppdatert

Kanebo Honey Glow er en gylden gele som kommer i tuber på 200 ml. Tuben har flipplokk. Prisen per tube er 320 kroner. Bruksanvisningen er utførlig på svensk, og det oppgis at det skal holde med 2-3 innsmøringer i uken for å vedlikeholde fargen. Produktet kan brukes på hele kroppen.

Klissete

Produsenten sier at dette ikke er et produkt for de som vil ha den mørkeste fargen, og de forteller også at du ikke trenger fuktighetskrem fordi den er så mettet i seg selv.

Det siste stemmer i alle fall; kremene er etter vår smak for klissete for lenge. Selv om den er lett å smøre ut tar det evigheter før vi kan kle på oss eller legge oss etter påføring. En tålmodighetsprøve!

Lukter ikke godt

Lukten er frisk med en gang, men etter litt kommer det frem en sterk duft som ingen av testerne liker. Den er nesten litt stikkende, og blir sammenlignet med myggmiddel.

Kremen gir mer farge enn flere konkurrenter, og fargen sitter lenge.

En av testerne reagerte allergisk med hard og skjoldete hud, en reaksjon som fortok seg etter en uke.

Konklusjon: Se testresultatene i sammendrag

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer