Color Line

Kansellerer 14 avganger

«Color Hybrid» må på reparasjon.

PROBLEMER: «Color Hybrid» har kansellert 14 avganger. Foto: Bo Randstedt / Creative Commons (Attribution-Share Alike 4.0 International license)
PROBLEMER: «Color Hybrid» har kansellert 14 avganger. Foto: Bo Randstedt / Creative Commons (Attribution-Share Alike 4.0 International license) Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Kanselleringene skyldes tekniske årsaker, informerer rederiet om på sin nettside. «Color Hybrid» har en kapasitet på 2000 personer og har fire daglige avganger tur-retur Sandefjord-Strömstad.

Det var Sandefjords Blad som omtalte saken først.

- Skipet er inne for reparasjon knyttet til kjølesystemet, og vil være ute av drift fram til torsdag. Etter det vil det være i normal trafikk, opplyser Color Lines konserndirektør for kommunikasjon og samfunnskontakt Erik Brynhildsbakken til Dagbladet.

Han viser for øvrig til Color Lines rutetider for oppdatert informasjon.

Ingen av selskapets ruter har erstatningsskip å sette inn. Så også i dette tilfellet.

- Skipet har en svært høy grad av driftssikkerhet, men av og til er det nødvendig med en reparasjon før høysesongen. Vi er veldig lei oss for de ulempene dette medfører for våre kunder - helst vil vi gå alle oppsatte ruter hele året, sier Brynhhildsbakken.

I slutten av mai var det Color Lines «SuperSpeed 2» som måtte kansellere en rekke avganger. Ferja, som trafikkerer mellom Larvik og Hirtshals, fikk en bulk i skroget da det skulle legge til kai i Hirtshals i Danmark og kom borti moloen. Derfor måtte skipet ligge i havn ved verftet i Frederikshavn for å få skadene reparert.

- Dette er en situasjon vi gjerne skulle unngått. Det er mange mennesker som er berørt, og det er vi lei oss for. Vi gjør alt vi kan for å bistå passasjerene våre, sa Brynhildsbakken til Dagbladet den gang.

Bilde av norgesferiekartet

Norgesferie

Se lesernes favorittreisemål

Legg til dine steder Se kart

Vi bryr oss om ditt personvern

Dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer